Agrobyte – Rešitev za pametni rastlinjak

Avtomatiziran nadzor mikroklime in sprotno spremljanje razvoja pridelkov v vašem rastlinjaku

Kaj vam ponuja Agrobyte za pametni rastlinjak?

Pametni sistem Agrobyte samodejno uravnava mikroklimo v vašem rastlinjaku in vnaprej ve, kateri so idealni klimatski parametri za posamezen pridelek. Poleg tega spremlja stanje vaših pridelkov in vam svetuje, kaj storiti za optimizacijo pridelave.

Pametni sistem, sestavljen iz številnih senzorjev, nadzoruje temperaturo, vlažnost in pH-vrednost tal, temperaturo in vlažnost zraka ter raven CO2 in jakost svetlobe. Nato senzorji podatke sproti pošiljajo na krmilno enoto, ki je priključena na obstoječe podsisteme za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, namakanje, pa tudi na elektromotorje za odpiranje in zapiranje vrat ter stranskih zračnikov. Kaj sledi?

Zgodi se čarovnija. Pametni sistem samodejno odpre in zapre vrata in stranske zračnike v vašem rastlinjaku, vklopi in izklopi podsistem hlajenja, ogrevanja in prezračevanja, poleg tega uravnava svetlobo ter vlažnost in raven CO2 v rastlinjak in tako vzdržuje optimalno mikroklimo za vsak pridelek. Vse to, medtem ko vi zgolj spremljate situacijo prek aplikacije na mobilnem telefonu, saj sistem naredi vse namesto vas!

Tehničen nasvet

Da bi pametni rastlinjak deloval, potrebujete elektriko in internetno povezavo (pokritost GSM), da imate popoln daljinski nadzor in vpogled v stanje posevkov v vašem rastlinjaku, kjer koli že ste.

Omeniti pa je treba, da lahko krmilna enota v rastlinjaku v zahtevnih vremenskih in terenskih pogojih, kjer ni elektrike ali internetne povezave, deluje na baterije ali obnovljive vire energije.

Kako vam lahko rešitev za pametni rastlinjak še ponudi?

— Poveča donos do 40 % ob hkratnem zniževanju proizvodnih stroškov
— Kvalitetnejše in okusnejše pridelke
— Optimizira uporabo pesticidov
— Samodejno nadzoruje mikroklimo in spremlja stanje pridelka
— Znatno zmanjša čas, porabljen v rastlinjaku zaradi logističnih operacij

Povežimo se.
Naš sistem za pametni rastlinjak služi kot vaš osebni asistent 24/7. Naj vam pokažemo, kako !