Digitalni mobilni radio Motorola Professional in TETRA sistemi

Dvosmerni radio rešuje življenja in pospeši delovne tokove

Zagotavljanje zanesljivih radijskih povezav in vedno dostopnih kanalov komunikacije za vaše ekipe, ki delajo v visoko tveganem okolju ali skrbijo za nacionalno varnost, je naše vodilo.

Ekipa TeleGroup Slovenija je tu, da vam nudi najvišjo raven radijske komunikacije, zanesljivo in takoj na voljo za specifične tržne niše, kot so policija, vojska, reševalci, človekoljubne organizacije, energetika, prevoz, logistika, trgovanje in gostinski sektor.

Kot partner Motorole – svetovne velesile med proizvajalci profesionalnih radijskih sistemov – in kot ponudnik zasnove, implementacije in vzdrževanja profesionalnih radijskih sistemov, razvijamo namensko aplikacijo za naprave Motorola, ki bo vaš radijski sistem ponesla na novo raven.

Kaj ponujamo

Vse naprave. Vsa omrežja. Vse ekipe. Povezani kot nikoli prej.

Single Site Conventional

Klasičen sistem, ki uporablja obnavljalnik, da izboljša kritje, in deluje v analognem, digitalnem ali dinamičnem mešanem modelu, je idealen za uporabnike, ki imajo hibridni sistem.

IP Site Connect

Če želite izboljšati kritje radiofrekvenčnega signala, je IP Site Connect prava rešitev. Dovoljuje povezavo do 15 oddaljenih lokacij na enotni radijski sistem, pa če gre za UHF- ali VHF-lokacije.

Capacity Plus Single in Multi-Site

Če želite povečati kapaciteto na terenu, je Capacity Plus prava izbira za vas. Podpira 8 repetitorjev za prenos glasu in 12 repetitorjev za prenos podatkov in je 2-krat bolj učinkovit kot klasični digitalni radijski sistemi. Če povežete več posamičnih mest Capacity Plus Single Site, pridobite več kritja in več glasovnih kanalov.

Capacity Max

Ta vrhunski snopovni sistem podpira do 250 lokacij in 3000 uporabnikov na lokacijo. Združljiv je s DMR-standardom Tier3. Ponuja visoko varnost, skalabilnost, centralizirano upravljanje omrežja in preprosto migracijo iz ostalih sistemov MOTOTRBO.

Connect Plus

Snopovni sistemi za velika območja z več kot 250 lokacijami, pri čemer je na vsaki lokaciji potreben krmilnik. Njegove značilnosti so visoka varnost, razpoložljivost in izredno preprosto rokovanje.

Ion Smart Radio

Vaše poslovanje je odvisno od prenosa glasu in podatkov. A če vaše naprave zmorejo samo eno, ne delujete po najboljših močeh. Robustni pametni radio MOTOTRBO Ion Smart Radio je prva komunikacijska naprava, narejena za poslovne uporabnike, ki vključuje polne zmogljivosti prenosa glasu in širokopasovnega prenosa podatkov.

Motorola Solutions MOTOTRBO™ Ion Smart Radio spreminja svet komunikacij

Storitev skupinske komunikacije z naročnino, ki instantno poveže vaše ekipe prek različnih naprav, omrežij in lokacij. Omogoča hitro in preprosto radijsko komunikacijo pritisni in govori (PTT) in izmenjavo sporočil, fotografij, video posnetkov in datotek. Povezuje številne ekipe in omogoča nacionalno kritje. Z gotovostjo lahko trdimo, da je to najzanesljivejše orodje za sodelovanje pri visoko tveganih operacijah, kjer šteje vsaka minuta.

WAVE PTX - storitev pritisni in govori (PTT), ki ne pozna meja

Glede na kapaciteto kanala glas/podatki lahko izberete bazne postaje MTS1, MTS2, MTS4 in MTS4L. Če želite izboljšati učinkovitost operativnega centra, dispečerska konzola DIMETRA MCC 7500 IP izpopolni vaše delo.

V visoko tveganih operacijah se zanesite na najboljše naprave na trgu – standardne ročne terminale serije 3000, 6000, serije ATEX 8000, ali najnovejše ST7000. Mobilni terminali serije 5000 s svojimi značilnostmi zadovoljijo tudi pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov.

Radio MXP600 naslednje generacije

Razpon naprav Mototrbo je bogat, vse od serije 1000 do serije 4000. Trenutno ponujamo 20 radijskih naprav višjega razreda za potrebe različnih uporabnikov. Naše naprave so certificirane in izpolnjujejo vojaške standarde (MIL), zaradi česar so najzanesljivejše komunikacijske naprave na svetu.

*S tem ko kliknete Prenesi, soglašate z našimi Pogoji in določili ter izjavljate, da ste prebrali naš Pravilnik zasebnosti osebnih podatkov, vključno z našim Pravilnikom o piškotkih.

Če želite takoj govoriti z nami, nas pokličite na
+386 1 23 555 64

Pritisnimo in govorimo!
Naj vam pokažemo, kako preseči prepreke med napravami, omrežji in lokacijami z Motorola rešitvami naslednje generacije.