Visokoenergijske germicidne UVC rešitve

Varnejše okolje, v katerem živimo, delamo in dihamo

Resna rešitev za resno težavo

Številne študije so pokazale, da so sistemi za hlajenje in ogrevanje (HVAC) gojišča plesni, virusov in bakterij. Ti biološki delci lahko ostanejo v zraku več ur in celo dni. Onesnažijo lahko biofilme na hladilnih napravah vašega sistema za hlajenje in ogrevanje (HVAC), mutirajo in povzročajo okužbe, alergije, astmo in druge resne bolezni, če baterije in drugi elementi HVAC-sistema niso obdelani z UVC-žarki.

Pri TeleGroup Slovenija smo naredili vse, da strankam pomagamo živeti in delati v varnem in zdravem okolju. V partnerstvu z ameriškim podjetjem Steril-Aire ponujamo germicidne UVC-rešitve za dekontaminacijo vaših HVAC-sistemov in razkuževanje trdih površin v zaprtih prostorih. Kot rezultat kombinacije znanosti in tehnologije so naše rešitve v prvi bojni vrsti, ko gre za obramo proti širjenju mikroorganizmov po zraku. Bolnišnice, podjetja, lastniki stavb, tovarne, letališča in šole po vsem svetu zaupajo UVC-rešitvam Steril-Aire.

Kako deluje UVC-sistem in kako je nameščen?

UVC-sijalke Sterile-Aire uporabljajo ultravijolično svetlobo C (UVC), ki prodre neposredno v DNA in RNA mikroorganizmov, jih uniči na celični ravni in na ta način prepreči njihovo razmnoževanje.
Klinično dokazano uničujejo 99,99 % bakterijskih vrst in izjemno učinkovito preprečujejo širjenje virusov, vključno z gripo, koronavirusom/SARS, ošpicami in rdečkami.

UVC-sijalke se enostavno namestijo neposredno pred hladilnik ali na odtok v vašem HVAC-sistemu, kar zagotavlja njegovo nemoteno delovanje in hkrati omogoča visoko kakovost zraka.
Sistemsko zasnovani UVC-sevalniki so odlična rešitev za nadgradnjo vašega obstoječega ali novega sistema za hlajenje in ogrevanje (HVAC). Ta okoljsko učinkovita rešitev ne proizvaja ozona ali sekundarnih snovi, ki bi lahko onesnaževale okolje.

Oglejte si zmogljiv UVC-sistema za HVAC

Kaj ponujamo

— Rešitve za HVAC-tuljave in airstream rešitve
— Vgradni in ročni
— Nadomestni sevalniki in deli
— Dodatki

Kaj vam sistem še lahko ponudi?

— Do 15 % manjšo porabo električne energije
— Znatno izboljša kakovost zraka v zaprtih prostorih (IAQ)
— Optimizira delovanje sistema za hlajenje in ogrevanje (HVAC)
— Zmanjša porabo vode
— Zniža stroške vzdrževanja
— Donosnost naložbe krajša od 24 mesecev

Ste pripravljeni izvedeti več o visokoenergetskih germicidnih UVC-rešitvah Steril-Aire? POKLIČITE NAS na +386 1 23 555 64

Povežimo se.
Naj vam pokažemo, kako preoblikovati vaše okolje v varnejši prostor, kjer boste živeli, delali in dihali.