Več o telegroup slovenija

Navigacija poslovanja skozi vesolje tehnologije

Diagram services

Navigating Businesses Through The TechUniverse

V ozvezdju naših rešitev in storitev – od razvoja in implementacije poslovnih IT-rešitev, kibernetske varnosti, agrotehničnih rešitev, rešitev za internet stvari, in rešitev za pametno mesto, do zasnove in izgradnje optične infrastrukture – lahko najdete vse, kar potrebujete za navigacijo poslovnih procesov na naslednjo raven, uvajanje inovacij v poslovni model in zagotavljanje povsem edinstvene izkušnje svojim uporabnikom.

Vrednote podjetja telegroup

Z TeleGroup Slovenija ste našli zaupanja vrednega partnerja za svoje potovanje v vesolju tehnologije.

Naše vrednote so vtkane v vse, kar počnemo – oblikujejo način, kako služimo našim uporabnikom, partnerjem, zaposlenim in skupnosti.

‍Uporabnik je središče našega vesolja

Razumevanje resničnih potreb naših uporabnikov in reševanje pravih težav je naše gorivo in tisto, kar poganja inovacije.

Partnerji in sodelovanje

Pri delu z našimi uporabniki, partnerji in talentiranimi posamezniki se rojevajo briljantne ideje in izboljšujejo naše rešitve.

‍Integriteta in kakovost gresta z roko v roki

Ko razmišljamo o uporabnikih, tehnološki industriji in skupnosti, so pri vrhu seznama naših prioritet pravičnost, izpolnjevanje obljub in kakovost storitev.

Skrb za skupnost

Skrbno podpiramo družbeno odgovorne pobude, ki pomagajo naši državi in družbi, da še naprej cveti.

Naše vrednote so vtkane v vse, kar počnemo – oblikujejo način, kako služimo našim uporabnikom, partnerjem, zaposlenim in skupnosti.

Uprava

Ekipa, od katere se lahko učite in na katero se lahko zanesete

Robert Bevc

Direktor TeleGroup Slovenija

Robert je svojo dvajsetletno kariero zgradil v dinamični IT industriji z delom za priznani tehnološki imeni, Oracle in EMC, kjer v je vodil prodajo in razvoj poslovanja v Sloveniji in širši jadranski regiji.

Pri HERMES SoftLab-u je Robert kot direktor prodaje za slovenski trg, skrbel za ključne kupce, pred tem pa je razvijal poslovanje in oblikoval nova distribucijska omrežja kot področni vodja prodaje za rusko govoreče države pri podjetju Iskra Zaščite. Na samem začetku kariere je Robert vodil inženirsko skupino, odgovorno za realizacijo Siemensovih projektov za podjetje Iskratel Kranj, nato pa je kot vodja centra za vzdrževanje vodil projekt izgradnje telefonskih central v Rusiji.

Danes je direktor TeleGroup Slovenija, kjer od ustanovitve podjetja skupaj z ekipo vestno razvija poslovanje v Sloveniji in na trgih EU, hkrati pa ponuja dizajn, izgradnjo in vzdrževanje najmodernejše optične infrastrukture, ki omogoča boljšo povezljivost mestnih in podeželskih območij v Sloveniji. Robert vidi inovacijo in celovit pristop k izzivom reševanja težav sodobnega poslovanja kot ključ do vzdržnega razvoja podjetja.

Robert je diplomiral na Univerzi v Mariboru, Fakulteti za organizacijske vede, na oddelku za organizacijo in management informacijskih sistemov.