Inteligentni transportni sistemi (ITS)

Avtomatiziran in integriran transportni ekosistem

Naslednjo revolucijo mobilnosti

Inteligentno upravljanje prometa in cestne infrastrukture v mesnih, primestnih območjih in regijah optimizira pretok prometa, poveča varnost udeležencev in ima pozitiven vpliv na okolje, hkrati pa vam pomaga pri pripravah na naslednjo revolucijo mobilnosti. To je kompleksna naloga za vse države in pristojne oblasti, ki že snujejo nove strategije za inteligentno upravljanje prometa v prihodnosti.

Družbe, ki vodijo izgradnjo in razvoj cestnega prometa, bodo v TeleGroup Slovenija našle zanesljivega tehnološkega partnerja, tako za razvoj ITS strategije, zasnovo, dobavo opreme, namestitev in zagon inteligentnih transportnih sistemov (ITS), kot tudi za integracijo obstoječih transportnih ekosistemov in vzdrževanje vašega sistema na osnovi modela 24 x 7.

Naše rešitve

V sodelovanju s Siemens Mobility ponujamo inovativne rešitve za centralizirano upravljanje prometa v mestnih in primestnih okoljih.

Na enem mestu boste našli vse, kar potrebujete za optimizacijo pretoka prometa in avtomatizacijo procesa upravljanja, zmanjšanje škodljivih emisij in – najpomembnejše – reševanje človeških življenj. Če želite v celoti izkoristiti tehnologije ITS, potrebujete tudi zanesljivo infrastrukturo. Naši izkušeni inženirji vam bodo pomagali pri načrtovanju, zasnovi in implementaciji infrastrukture, ki bo povezala obstoječe izolirane ITS sisteme v enoten prometni ekosistem

Naše zgodbe o uspehu

Kot del sistema TeleGroup s ponosom predstavljamo zgodbo o uspehu pri gradnji nove generacije inteligentnega transportnega sistema (ITS) na avtocesti v Bosni in Hercegovini. Projekt je bil realiziran za podjetje Autoputevi Republike Srpske

Pogovorimo se o ITS.
Naj vam pokažemo, kako optimizirati promet in pretok prometa ter izkoristiti obstoječo prometno infrastrukturo in sisteme.